Over Buro & Design Center

Het Buro & Design Center biedt ruimte op maat. Ons modern gebouw aan de voet van het Atomium is makkelijk bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer en ligt in een groene omgeving.

Sfeerbeeld Gebouw 6 Bdc Groen Blauw

Een totaalpakket

Buro & Design Center biedt alle nodige faciliteiten die een modern bedrijf nodig heeft. Uw klanten en bezoekers kunnen u gemakkelijk bereiken en vinden zeker een plaats op de uitgebreide parking. In de volledig uitgeruste conferentiezaal wordt vergaderen een plezier. Het restaurant en de verschillende ontspanningsmogelijkheden maken van het Buro & Design Center een tweede thuis. Buro & Design Center besteedt bovendien de nodige aandacht aan een goede energieprestatie van het gebouw en de verschillende ruimtes en biedt elektrische laadpalen in de garage en op de parking.

Sfeerbeeld Gebouw 4Facade Vlaggen

Uitstekende locatie

Het Buro & Design Center ligt aan de voet van het Atomium in Brussel, tegenover de Brussels Expo en naast Trademart. U heeft een directe aansluiting met de belangrijkste autowegen (Ring en A12) en het Brusselse metro-, tram-, busnet. De luchthaven van Zaventem bevindt zich op slechts een kwartier rijden. Uw klanten zullen opkijken van de prestigieuze uitstraling van het gebouw en voor uw personeel is het prettig vertoeven in de groene omgeving rondom de site.

Sfeerbeeld Kantoor 3