Meeting rooms & event spaces

Voor al uw evenementen, trainingen, persconferenties, productpresentaties, board meetings of breakfast seminars kan u gebruikmaken van onze volledig ingerichte zalen voor 10 tot 250 personen. Om de social distancing te garanderen, is de capaciteit van de zalen aangepast naar 7 personen in de zaal Atomium en 40 personen in de zaal Esplanade. Mondmaskers zijn verplicht.

Cover Beeld 2

Op zoek naar een ideale locatie voor jouw meeting of event? Wij bieden ruime zalen, makkelijk bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer, voorzien van verschillende faciliteiten.

Esplanade 1 Ground Floor

Zaal Esplanade

Onze zaal heeft een capaciteit van maximum 250 personen voor een staand cocktailevent en verschillende opstellingen zijn mogelijk (bv. schoolstijl - max 70 personen of theaterstijl - max 100 personen).

De meeting room beschikt over verschillende diensten en faciliteiten: white- en flipboard, beamer, dvd en cd-speler, 2 schermen, 4 microfoons, PC, wifi, koeling/verwarming en daglicht/verduistering.

Vertaalcabines en andere diensten zijn beschikbaar op aanvraag.

In-house catering

U wilt uw gasten natuurlijk niet laten verhongeren. Good Food verzorgt met plezier de catering van uw evenement. Hapjes, een lichte lunch of een uitgebreid diner, de keuze is aan u.