Contact

Interesse in onze beschikbaarheden en diensten? Wilt u graag meer informatie? Eens langskomen om de sfeer op te snuiven? Wij helpen u graag verder!.

Cover Beeld 2

Contactpersoon
bij Buro & Design Center

Contact 1

Stephan Buelens

Tel: +32 (0)2 400 74 47

Buro & Design Center

Esplanade box 1
1020 Brussel
België
Contact

Bereikbaarheid

Buro & Design Center is gemakkelijk bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer.

Met de wagen

De GPS-coördinaten voor het Buro & Design Center zijn 50°53'58.89" N 4°20'28.77" O.
Buro & Design Center heeft voldoende parkeermogelijkheden.

Met het openbaar vervoer

U vindt uw reisweg voor metro, bus, tram op de websites van de MIVB (in het Brussels Gewest) of De Lijn (in het Vlaams Gewest) of TEC (in het Waals Gewest).

De halte ‘Heizel’, waar metro (lijn 6), tram (lijnen 7 en 51) en bus (lijnen 84 en 88) stoppen, ligt op 350 meter van het Buro & Design Center. Ga naar rechts op de Keizerin Charlottelaan en na 350 meter vindt u het Buro & Design Center aan uw rechterzijde. Er is een rechtstreekse metroverbinding naar het Zuidstation (Thalys - Eurostar).

De halte Esplanade, waar tram 3 stopt, ligt op 750 meter. Steek de A12 over via de voetgangersbrug en neem op het einde van deze brug de rechtertrap. De eerste straat aan uw linkerkant is de Esplanade.


Over Buro & Design Center

Het Buro & Design Center biedt ruimte op maat voor professionele dienstverleners en bedrijven. Makkelijk bereikbaar, ideaal gelegen aan de voet van het Atomium en in een groene omgeving, biedt het Buro & Design Center alle faciliteiten die een modern bedrijf nodig heeft.

Nog vragen?

Meer informatie over onze beschikbaarheden en diensten? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.